Skip to content

wat ik at 29-06-11

30/06/2011

Ontbijt als gewoonlijk, ik was weer vroeg wakker…

zo tegen tien uur handje nootjes,

om 12 uur blokjes kaas en original crisp met boter, ham en komkommer,

om 17.30 een half frans dun gedroogd worstje (van de Lidl, hebben ze soms)

en als avondeten ongepaneerde schnitzel met gebakken spitskool. Gebakken witte of spitskool is echt lekker als je het een beetje bruinig laat bakken. Veel smaak! Erbij knoflookboter.  Daarna een stuk of 7 frambozen (vriezer) met een halve dl slagroom.

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: