Spring naar inhoud

Wat ik at 14, 15, 16 en 17-7-11

18/07/2011

donderdag 14e was ik de hele dag op pad, heb bij thuiskomst drumsticks in de oven gegooid.  Samen met spercieboontjes en de rest van de olijvenboter. Echt lekker was het niet, de marinade van de kip was saai. En de spercieboontjes ERG draderig. Maar het vult.

Lunch waren wat losse dingen, stukjes kaas en bifi worstje. Omdat ik de hele dag op pad was en niet goed gepland had.

Vrijdag de 15e gewerkt, lunch was een gekookt eitje en wat vleesbeleg, soort van ketjapspek. Helaas zat daar best veel suiker in de marinade, het was erg zoet. Avondeten een fricandeau in de oven gestopt, met oventhermometer tot 76 graden laten worden en zout en veeeeeel peper om het vlees heen, als korstje zeg maar. met gebakken wittekool en verse knoflookboter. MJAM Zaterdag wat later ontbeten dus lunch werd overgeslagen.  En in de avond naar vader, want broer uit zweden was over met zijn vriendin, erg leuk om alle broers en zus (2 van elk, inkl mij) weer eens samen te hebben met wat kinderen, we waren met 13 personen.

Geen tafel groot genoeg, dus alles op de grond. Hoewel lastig, wel supergezellig en superlekker zoals gewoonlijk. Paar stukjes brood genomen, maar echt lekker is het niet meer. 

Zondag kwam zoon zijn was brengen (nou ja, hij wilde naar huis gebracht zodat ik de was mee kon nemen hahaha) en wilde graag blijven eten. Dus groot pak drumsticks uit de vriezer,  met broccoli en zelfgemaakte mayo. Erg lekker geworden! Deze kipmarinade was duidelijk beter!

Fijne dag allemaal!

 

 

 

 

 

Advertenties
One Comment leave one →
  1. Jan permalink
    18/07/2011 7:00 pm

    De kip van gisteren was inderdaad smakelijker en de mayonaise werd na een flinke scheut citroensap veel smaakvoller. Broccoli vindt ik zelf gebakken lekkerder.
    Ook de kaasfondue was weer geweldig. Erg lekker en gezellig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: