Spring naar inhoud

Wat ik at 4-8 en 5-8-11

06/08/2011

Donderdagavond de laatste avond zonder jongedochter en die houdt niet van mosselen maar wij WEL. Vader is ook gek op mosselen, (stiefmoeder is vegetarisch) en die hadden we uitgenodigd. JD ging mosselen met camembertsaus maken. En voor stiefmoe met roquefort en peterselieboter gevulde champignongs.

Erg lekker die mosselen, alleen de saus had beter op een rechaud kunnen staan want die werd steeds korreliger. 🙂 Helaas vergat ik een foto te nemen dus de onscherpe foto die ik heb is van de laatste mosselen en het restje van de saus 🙂 Hierbij een salade met feta etc.  we hebben heerlijk gegeten en een gezellige avond gehad!

Vrijdag 5-8  kwam jongedochter weer thuis na vakantie met haar vader, heerlijk weerzien. en Zoon kwam ook eten omdat hij afgsproken had met vrienden in de buurt en bleef ook slapen zodat hij niet de laatste trein hoefde te nemen.  Gelukkig had ik genoeg eten in huis, dus braadworstjes, weer een lekkere salade en voor de kinders afbakbroodjes.

Trouwens, deze vrijdag voor lunch de rest van de roquefort in champignons in de oven gegooid. Echt lekker en prima LCHF eten! Met peterselieknoflookboter ook lekker. boter, zout, knoflook en veel gehakte peterselie doorelkaar roeren en daar een champignonhoedje mee vullen, dat in de oven zetten voor 20-30 minuten. Of een blokje roquefort uiteraard. Of wat anders, kruidenkaas is ook lekker. MM ik ga er maar meer mee experimenteren!.

Advertenties
One Comment leave one →
  1. 06/08/2011 3:45 pm

    Hej Ewa, idag i svenska Aftonbladet finns en artikel om vilken mat som serveras spelarna i Utrechts fotobllslag. http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/internationell/holland/article13427788.ab
    Jag har naturligtvis skrivit om det på min blogg 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: