Skip to content

Wat ik at 23,24,25-8-11

01/09/2011

 

23 augustus. Ik weet niet meer waarom maar ik had geen zin en tijd om te koken. het werd tomatenuienroerei. Ook wel eens lekker.instantrecept: uitje snipperen, even aanbakken. Dan breek je een aantal eieren in de pan en roeren terwijl het bakt, een flinke eetlepel tomatenpuree erbij en een scheut water om de puree te laten oplossen, blijven roeren tot het volgens jou klaar is. Hier met wat geraspte parmesan en tomaatje plus komkommertje!

24 augustus ha, lekker, sate. Kipblokjes met scheutje ketjap, knoflookpoeder, zout peper en vast nog iets bakken. je kan het ook eerst marineren maar dat was ik vergeten. Met klodder niet zo kh vrije pindasaus, maar wel erg lekker.(Wijko….) en komkommer.

25 augustus “spaghetti”. gehaktsausje met tomatenpuree en kruiden en dat op fijngesneden spitskool (de spaghetti) en parmesan. 

 

 

 

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: